U wordt opgeroepen als BedrijfsHulpVerlener

Het brandalarm gaat af. uw hart begint sneller te slaan. De adrenaline stroomt door uw bloedvaten, wat zal het zijn: weer een vals alarm of nu toch een echte brand? Hoe ging dat ook alweer met dat ontruimen denkt u even. Uw collega komt ook aangerend en heeft van de buitenzijde gezien dat er vlammen zichtbaar zijn op de tweede etage. Veel tijd om na te denken is er niet. De zojuist aangekomen ploegleider geeft de BHV-ers de opdracht om de tweede etage te ontruimen.

Snel en doeltreffend handelen, zoals we dat doen tijdens de jaarlijkse ontruimings- oefeningen. De eerste minuten paniek... mensen beginnen zich te realiseren dat het echt is. De massa stroomt de trappen af richting verzamelplaats. De BHV-ers zijn druk bezig om alles veilig en in goede banen te begeleiden.

Verkennen - Markeren - Communiceren

Gearriveerde brandweer en andere hulpdiensten vragen informatie over de situatie binnen. Het gebruik van de BHV-deurklem en het toepassen van de Refra 1-2-3 Techniek is hierbij heel erg praktisch en heel behulpzaam om deze informatie efficient en effectief door te geven!!

bedrijfshulpverlening.startpagina